OVER ONS

Let’s do business!

De wereld verandert in een razendsnel tempo. Hoe kun je als (vastgoed) ondernemer zorgen dat jij succesvoller als ooit wordt? Een complexe vraag waar je als ondernemer zomaar wakker van kan liggen. Circle Concepts adviseert en begeleid kleine tot middelgrote (vastgoed) ondernemingen in conceptontwikkeling, strategie, bedrijfsvoering, bedrijfshuisvesting en marketing & sales. Geen gebakken lucht, maar concrete, direct uitvoerbare plannen en de totale begeleiding in het uitvoeren daarvan. Onze werkwijze is resultaatgericht en onze tarieven zijn vriendelijk. Lets do business!

Wie zijn wij?

Circle Concepts wordt geleid door Martijn Wolbers, serie-entrepreneur en zelf ondernemer pur sang. ‘Mijn missie is om ondernemers het plezier terug te geven in het ondernemen. Daar hoort succes bij. Succes hebben is de ultieme beloning voor elke ondernemer. Succes in de vorm van financieel rendement, maar ook in de vorm van waardering en dankbaarheid. Anders dan het woord doet vermoeden gaat ondernemen namelijk niet alleen over ‘nemen’. Het gaat ook om geven. Geven van je kennis en je expertise, het helpen van anderen. En dat is precies wat ik met Circle Concepts probeer te doen. Mijn grootste beloning is de dankbaarheid van de gelukkige ondernemer. Daarom houd ik de tarieven die wij rekenen bescheiden’.

Martijn Wolbers stuurt een netwerk van professionals met bewezen trackrecords aan. Voor elke expertise die wij aanbieden is er iemand die deze beter beheerst dan alle anderen. Die persoon nemen wij op in het Circle Concepts netwerk. Talenten, creatief waar het kan en pietje precies waart het moet.

Meer weten over Martijn Wolbers en Circle Concepts?

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.