Rendement

pears2
U heeft een prima omzet, maar weinig winst?
pears2
Krijgt u geen grip op de kosten in uw onderneming?
pears2
Blijft uw winst achter op uw prognose?
Kosten omlaag, verkoop/verhuur omhoog

Wij helpen kleine tot middelgrote organisaties om meer rendement uit hun (vastgoed) onderneming te behalen met behulp van grondige kosten-baten analyses, kosten beheersing, beter inkopen en sales empowerment. Dit laatste doen wij onder meer door actief leads te genereren en new business aan te dragen voor uw onderneming.

Onze ervaring leert dat nagenoeg elke bedrijf hun rendement binnen enkele maanden met procenten kan verhogen met relatief eenvoudige kosten ingrepen en meer focus op new business generatie.

De vicieuze cirkel die succes heeft

Circle Concepts streeft niet alleen naar financiële rendement. Wij geloven dat beter en slimmer zakendoen ondernemers activeert en enthousiasmeert. U krijgt weer ZIN in ondernemen met alle positieve gevolgen van dien. Zo ontstaat een vicieuze cirkel waar u nu eens wel in terecht wilt komen. De vicieuze cirkel van succes hebben en houden.

Tarieven

Wij weten dat wij u kunnen helpen met besparen op kosten. Onze tarieven passen in deze belofte. Circle Concepts gelooft namelijk in een win-win situatie. Onze tarieven zijn dan ook verrassend bescheiden.

Rendement by Circle Concepts

– grondige kosten-baten analyse van uw bedrijfsactiviteiten
– kostenbeheersing begeleiding en advies
– inkoopbegeleiding en advies
– monitoring en aansturing
– sales ondersteuning
– new business generatie

Vrijblijvend kennismaken (en meteen maar even sparren)?

Bel ons direct voor een afspraak: 0652583987
of vul onderstaande velden in, dan nemen wij contact met u op voor u “dat is snel’ kan zeggen!